digitális nyomtatás, ofszet nyomtatás, nagyformátumú nyomtatás, reklámajándék forgalmazás, full service marketing, grafikai tervezés

Kommunikációs kampányok tervezése és lebonyolítása projektspecifikusan

A meghatározott célcsoport leghatékonyabb elérési csatornáinak kiválasztásával a megrendelő által biztosított büdzsének megfelelően válogatunk az offline, TV, rádió és online felületek közül és tervezzük meg az adott kampányt. A nyomtatott sajtó jó ideje visszaszorulóban van, de egy jól elhelyezett PR cikk egy újságban vagy egy bizonyos réteghez szóló szaklapban megjelenő hirdetés még ma is nagyon hatékony lehet. A televíziós piac átalakulása óta meglepően jó ár-érték aránnyal célozhatjuk meg a kábeltévék különböző célcsoportjait, így a kisebb cégek számára is elérhetővé vált ez a csatorna.
Természetesen az országos televíziók nagyobb tömegeket elérő felületeinek kedvező ár kialakításában is megrendelőink segítségére vagyunk több éves tapasztalatukkal. A rádiós hirdetések segíthetik az online felületeket nem használó célcsoportok elérését. A népszerű reggeli műsorokon keresztül tömegeket szólíthatunk meg, de akár területileg is jól célozható. Az online felületek száma mára megszámlálhatatlan, így nagyon fontos a célcsoport számára legmegfelelőbb felületek és megjelenési formák meghatározása. Vitathatatlan, hogy jelenleg ez a hirdetési felület a legpontosabban nyomonkövethető és ellenőrizhető.
cím: 1046 Budapest, Fóti út 79-81.
telefon: 06 70 381 38 20
e-mail: info@creazone.hu
e-mail küldés