digitális nyomtatás, ofszet nyomtatás, nagyformátumú nyomtatás, reklámajándék forgalmazás, full service marketing, grafikai tervezés

Grafikai tervezés

A megrendelő igényei alapján vállaljuk komplett grafikai tervezést, arculat- és design készítését. Amennyiben már rendelkezik arculattal, vagy költségkímélőbb megoldást szeretne, választhatja az egyszerűbb, de modern és ízléses grafikai tervezést, vagy akár hozott grafikai tervekből is dolgozunk.

 

Egy igényes arculat és logótervezés a munka precizitása és a megrendelő igényei miatt sokszor heteket vesz igénybe. Egy arculat kialakításakor ugyanis több szempontot is figyelembe kell venni. Fontos a forma színek összhangja, a megfelelő betűméret, és -készlet. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy egy adott vállalkozás profilját milyen színvilággal jelenítjük meg, mert a színeknek pszichológiája, rejtett jelentése van, és tudat alatt pozitív, vagy éppen ellenkező hatást gyakorolhatnak az emberekre. Nem bízunk semmit a véletlenre, így a művészi igényességbe számunkra ez is beletartozik! Fontos figyelembe venni, milyen termékre is tervezünk grafikát. Névjegykártya, céges levélpapír, mappa, jegyzettömb, plasztik kártya, önátírós nyomtatványok esetén kevesebb, míg például plakát, katalógus, papírtáska, reklámtábla, vagy kiállítási- és standdekoráció tervezésénél nagyobb felület és/vagy több hely áll rendelkezésre a felkerülő információknak.

 

 

A fentiek tények szolgálnak mindennemű egyéb grafikai tervezés és nyomdai előkészítés alapjául. A megfelelő arculattal már könnyebben létre lehet hozni a tárgyiasult formát öltött nyomdai anyagokat, céges nyomtatványokat, weboldalt, kültéri reklámhordozókat, stb.

 

Ne feledje:

„Az emberekben az első találkozásunk első másodperceiben kialakított kép a meghatározó, ezért mindennél fontosabb az első benyomás, pontosabban a találkozás élménye.”

 

Milyen termékek grafikai tervezésében tudunk tehát például segítséget nyújtani?

névjegykártya

plakát

szórólap

dosszié, mappa

prospektus

matrica, öntapadó fólia

katalógus

képeslap

jegyzettömb

céges levélpapír

céges boríték

kártyanaptár

hűtőmágnes

papírtáska

plasztik kártya

wobbler

önátírós nyomtatvány

CD/DVD, CD/DVD tok gyártás

meghívó

kaparós sorsjegy

kupon

címke, csomagolás (doboz)

molino, ponyva, OWV fólia, építési háló

reklámtábla, cégtábla

roll-up

banner

cég- és reklámzászló (zászlófüzér, asztali zászló, nagy formátumú zászló)

strandzászló, beach flag

megállítótáblához való nyomat grafikai tervezése

pénzvisszaadó tálca, pénztálca inzert grafikai tervezése

padlógrafika

élvilágító tábla

reklámajándékok, promóciós termékek látványtervének és grafikájának elkészítése

 

...és természetesen minden más igény szerinti elképzelésben is.

cím: 1046 Budapest, Fóti út 79-81.
telefon: 06 70 381 38 20
e-mail: info@creazone.hu
e-mail küldés