digitális nyomtatás, ofszet nyomtatás, nagyformátumú nyomtatás, reklámajándék forgalmazás, full service marketing, grafikai tervezés

M

Magasnyomtatás

Hagyományos nyomtatási forma, a nyomófelület a nyomólemez síkjából kiemelkedik. Az ellenforma (az úgynevezett matrica) ólommal való kiöntéséből keletkezik a nyomóforma.

 

Mappa

A céges mappa hasonló fontossággal bír, mint egy névjegykártya, céges levélpapír vagy akár egy jegyzettömb, hiszen  a cég igényességét, egyediségét sugározhatja. Gyakorlatilag bármilyen formájú, kivitelű mappa megvalósítható, de nem árt pár szempontot figyelembe venni attól függően milyen célt szolgál majd. Például, ha a mappába több céges dokumentumot, tájékoztató anyagot prezentációt, esetleg CD-t/DVD-t szeretne tenni, érdemesebb egy gerinces stancformát választani, csináltatni. Ha azonban nem kerül sok céges vonatkozású anyag  a mappába, elég egy gerinc nélküli kivitel is. Névjegykártya tartórészt mindenképp érdemes csináltatni a mappához, esetleg az oldalrészen, alul zsebekkel ellátni, amibe céges papírokat, tárgyaláshoz, vagy prezentációhoz szükséges egyéb anyagokat, céges reklámajándékokat (prospektus, hűtőmágnes, kártyanaptár, plasztik kártya, post-it) is belehelyezhet.

 

Matrica

Divatos és költséghatékony marketingeszköz, sokféle forma és színvilággal fiatalos megjelenést biztosít a reklámüzenetnek (pl. akciós ármatrica, reklámtábla). Az öntapadós matricák alapanyagukat tekintve is nagyban különböznek. Papír alapú matricák közül is létezik matt és fényes felületű egyaránt. A matrica felhasználási köre: cégtábla, reklámtábla, etikett, dekoráció, autódekoráció, árcédula, céges portál felirat, termékcímke, kiállítási- és standdekoráció részeként, stb.

 

Mélynyomtatás

A nyomtatásnál a nyomóforma síkjánál mélyebben elhelyezett üregekből (tölcsérekből) kerül a festék a papírra. Az üregek kémiai úton történő maratással kerülnek kialakításra.

 

Molino

A molino egy igen hosszú élettartamú kültéri kommunikációs eszköz, amely szinte minden síkfelületen kifeszül anélkül, hogy külön állványt vagy zászlórudat igényelne. Rugalmas PVC ponyva anyagból nyomtatott kifeszíthető reklám anyag. A molinó termékhez szegés és ringlizés is rendelhető.
Egyéb felhasználási területek: tűzfal reklám, óriás reklám, út fölé kifeszített molinó, belógatott reklám, járműponyva, kamionponyva...stb.A molinon (általában) nagy felülete miatt, sok információ megjeleníthető ( adott céggel, vagy rendezvénnyel kapcsolatos logó, szlogen, dátum, képek akár fotó minőségben is).

Gyakran alkalmazzák rendezvényeken (megnyitókon, kiállításokon, állásbörzéken), jellemzően az épület portál vagy homlokzatrészén kifüggesztve.

 

Montírozás

Oldalfilmeknek - a nyomólemez méretével egyező - hordozófilmre történő szerelése, a kilövésnek megfelelően.

 

Mutáció

Jelentése: részleges szövegcsere. Gyakran előfordul többnyelvű szórólap, prospektus egyéb termék esetén, amikor a kép és grafikai anyag változatlan marad, csak az egyes szövegrészek cserélődnek.

 

Műnyomó papír

Krétázott, simított papír - főleg képes (fotós, grafikus) anyagok nyomtatására. Fényes és matt változata ismeretes.

Jellemző termékek és hozzájuk kapcsolódó leggyakoribb műnyomó papírfajták grammsúllyal:

 

Névjegykártya

300 gr műnyomó papír

Szórólap

90, 115, vagy 135 gr műnyomó papír

Plakát

135 gr műnyomó papír

Mappa

300 gr műnyomó papír

Prospektus

borító 200/250 gr, belív 135/150 gr mny papír

Kártyanaptár

300 gr műnyomó papír

Meghívó

200/250 gr műnyomó papír

Kaparós sorsjegy

200-300 gr műnyomó papír

 

 

 

cím: 1046 Budapest, Fóti út 79-81.
telefon: 06 70 381 38 20
e-mail: info@creazone.hu
e-mail küldés