digitális nyomtatás, ofszet nyomtatás, nagyformátumú nyomtatás, reklámajándék forgalmazás, full service marketing, grafikai tervezés

H

Hajtás

Egyszeri hajtás - 4 oldalra - meghajtott ív. Prospektus vagy mappa gyártása során gyakori művelettípus.

 

Hímzés

Kis méretű emlémák készítése esetén elegáns, diszkrét emblémázási lehetőség.

A gépi hímzés számítógéppel vezérelt folyamat, ahol hímzőgép egy adott digitális kép képpontjainak színével megegyezõ cérnával a képpont elhelyezkedésének megfelelően öltéseket készít.
Természetesen fotó minőség nem érhető el, a gép kialakításától függően nagyjából 4-6-12 színnel lehet hímeztetni. Az előkészületek során a hímezni kívánt képet leegyszerűsítik annyi színre, amennyi rendelkezésre áll, majd készül róla egy hímzőprogram, ami az öltések pozíciójából és a hozzájuk tartozó színeket tartalmazza.

Egy öltés általában 1,5mm átmérőjű, így 1 négyzetcentiméterben nagyjából 36 öltés található. Egy 10cm széles és 5cm magas felirat hímzése tehát 2178 öltés. Ha ez csak egy szöveg és nem teljes felület, akkor ennek csak kb. az 50%-a.

Reklámajándékok, amelyek hímzéssel logózhatók: póló, táska, sapka, stb.

 

Hozzálék

Technológiai normatívák alapján számított anyagtöbblet, amely egy adott példányszámú munka előkészítése során - az esetleges selejtképződés miatt - szükséges. Sok példányszámos ofszet nyomás során pl. névjegykártya, plakát, vagy szórólap vagy akár céges papír, jegyzettömb és kaparós sorjegy gyártásánál mindenképp kalkulálni szükséges hozzálékkal.

 

Hűtőmágnes

A hűtőmágnes kiváló céges ajándékká, reklámajándékká és remek marketing eszközzé válhat egy vállalkozás népszerűsítésére. Ha egyedibb módon szeretné valaki népszerűsíteni cégét, a hűtőmágnes egy kiváló lehetőség. Sokan használják névjegykártya formájában is, de kis súlyánál és méreténél fogva könnyen elhelyezhető és továbbítható céges borítékban, így célzottabban eljuttatható az ügyfeleknek. A hűtőmágnes megszemélyesítése darabszámtól függően ofszet-, vagy digitális nyomással, vagy akár szitázással is megvalósítható.

cím: 1046 Budapest, Fóti út 79-81.
telefon: 06 70 381 38 20
e-mail: info@creazone.hu
e-mail küldés