digitális nyomtatás, ofszet nyomtatás, nagyformátumú nyomtatás, reklámajándék forgalmazás, full service marketing, grafikai tervezés

C-CS

Céges levélpapír

A céges levélpapír a névjegykártya mellett a cég alap kommunikációs és marketing eszköze, amely költséghatékony megoldás a cég népszerűsítésére. A levélpapírra általában a cég logója, fontosabb adatai kerülnek, szokásos mérete A/4, általában 80-90 gr-os ofszet papírra nyomják.

 

Cégtábla

A cégtábla / reklámtábla nemcsak hogy hasznos, de kötelező alapelem is egy vállalkozás számára, amit a cég székhelyén ki kell helyezni. A cégtábla - hasonlóan a jegyzettömbhöz, céges papírhoz, borítékhoz, mappához, vagy a névjegykártyához - alapvető céges információkat (csak cégnév, vagy cégnév, cím, telefonszám, weboldalcím, stb.) tartalmaz.
Kivitelezés szempontjából az egyszerűbb pl. habosított PVC-re kasírozott
öntapadó matricás megoldástól kezdve a világító totemoszlopig sokféle variáció elképzelhető.

 

Cérnafűzés

A többszörösen hajtogatott íveket egymásra helyezve közönségesen cérnával összevarrják. A módszer nagy hátránya, hogy elég drága és meglehetősen lassú. A cérnafűzéssel készült könyvek nagy előnye a tartósságon túl, hogy a tűzött, illetve ragasztókötött könyvekkel ellentétben a könyv teljesen kinyílik. A cérnafűzés esztétikusabb is, mint a többi könyvképzési eljárás. Ez az eljárás nem jellemző prospektus vagy egyéb céges tájékoztató füzet esetén.

 
CMYK

Négyszínnyomás; A színes képeket, grafikákat, szövegeket a négy nyomdai alapszín segítségével lehet felbontani, illetve kinyomni. Az alapszínek: cián (cyan, C), bíbor (magenta, M), sárga (yellow, Y), fekete (black, B). Anyagleadásnál mindenképp figyelni kell erre, és a szórólap, névjegykártya vagy plakát biztos a kívánt színekben kerül legyártásra.

 

Cromalin

Színbontott (levilágított) filmekről fotótechnikai eljárással készített, a kolor nyomtatás színhelyességéhez szükséges ellenőrző nyomat. Ezzel ellenőrizhető pl. egy szórólap, plasztik kártya esetleg jegyzettömb színeinek helyessége.

cím: 1046 Budapest, Fóti út 79-81.
telefon: 06 70 381 38 20
e-mail: info@creazone.hu
e-mail küldés