digitális nyomtatás, ofszet nyomtatás, nagyformátumú nyomtatás, reklámajándék forgalmazás, full service marketing, grafikai tervezés

A

Ablak nélküli boríték
céges boríték előoldalán nem található fóliával takart ablak. A borítékot a kívánt darabszámtól függően lehetséges digitális- vagy ofszet nyomással megszemélyesíteni, illetve igényelhető 4 színes kivitelben, de akár egyedi pantone szín szerint is. Közép- és nagyvállalatoknál hozzátartozik az alap céges megjelenéshez (lásd még névjegykártya, prospektus, levélpapír, mappa, promóciós termékek, jegyzettömb, önátírós nyomtatvány, címke, csomagolás, stb.), de szerencsére más egyre több KKV is használja céges arculatának egységesítéséhez.
 
Ablakos boríték

A céges boríték előoldalán, a boríték jobb vagy bal alsó sarkában fóliával takart ablak található, így látható válik a levélre írt címzés. Sok vállalkozás számára ez a megoldású boríték kényelmesebb, hiszen így nem szükséges megcímezni. A borítékba helyezett céges levélpapírra nyomott számla, ismertető, DM levél, stb. már magában foglalja a megfelelő helyen nyomott nevet és címet.

 

Álló boríték

A rövidebb oldalán nyíló boríték (fejben nyitható boríték). Ilyen jellegű céges boríték igénylése nem túl gyakori, inkább a fekvő boríték a népszerűbb a megrendelők körében.

 

Álló formátum

Álló téglalap formátumú termék, amely lehet névjegykártya, plakát, szórólap vagy pl. céges mappa, prospektus.

 

Átfutási idő

A kiadvány vagy termék (pl. névjegykártya, plakát, szórólap, céges levélpapír) megrendelésétől a szállításáig eltelt időintervallum, napokban, hetekben vagy hónapokban kifejezve. Az átfutási idő több - egymással összefüggő - tevékenységet is magában foglal(hat), amelyek jelentősen befolyásolhatják az adott nyomdai- vagy dekorációs anyag (pl roll-up, molinó, reklámzászló, címke, matrica, megállítótábla, prospektustartó állvány, mappa, kupon, kaparós sorsjegy, stb.).

Ilyenek például a grafikai tervezés, a grafikai terv elfogadása, nyomdai előkészítés, tördelés, nyomdai- vagy dekorációs alapanyag megrendelése, nyomtatás ideje, utómunkálatok (pl. mappa tűzése, szórólap hajtása, névjegykártya vágása, roll-up film szerkezetbe való beillesztése, cégtábla esetén az öntapadó vinyl táblára való felkasírozása, starndzászló kinyomtatása, konfekcionálása, címke/csomagolás stancolása, ragasztása, csomagolása).

 

cím: 1046 Budapest, Fóti út 79-81.
telefon: 06 70 381 38 20
e-mail: info@creazone.hu
e-mail küldés